Skip to main content

Nieuws

8 februari 2024

Vanmorgen is Cees weer wezen zwemmen en daarna hebben we ontbijt gehad en om 10 uur kwam Mr. Lal om ons op te halen om het huis te openen. Chandrasoma, Pryanka en Pawindoe gingen mee in de tuk tuk en wij in de auto. Daar aangekomen werden we ontvangen met een bloemenkrans die om onze nek werd gehangen. Daarna kreeg ik een schaar met een strik aangeboden om het lint voor de voordeur door te knippen en daarna de sleutels zodat ik de deur kon openen.

Lees meer …8 februari 2024

7 februari 2024

Vanmorgen rustig begonnen met het ontbijt. Chandrasoma zou met Cees naar de kapper, maar tot 2x toe vergeefse moeite want de stroom was weg en kon de kapper niet knippen want hij doet veel met de tondeuse. Tegen half 12 zijn we in de tuk tuk gestapt om naar Sambody te gaan want na 13.00 zouden wij de opening bijwonen van de 2 nieuwe badkamers en de 6 toiletten.

Lees meer …7 februari 2024

6 februari 2024

Gisteren om half 8 is Cees gaan zwemmen, ik heb alleen gekeken. Chandrasoma kwam ons weer halen en gingen we ontbijten en na het ontbijt kwam Mr. Lal om ons op te halen. Hij wou een dagje met ons op stap. Eerst naar het historisch museum. Een groot terrein met grote gebouwen, interessant om het verleden mee te beleven hoe mensen vroeger woonden en werkten.

Lees meer …6 februari 2024

4 februari 2024

Zondagmorgen 7 uur naar het huis van Pryanka haar broer daar werd die dag Garlin herdacht die 4 jaar geleden overleed, de moeder van Pryanka en de hele familie kwam daar in dat huis bijéén om dat te herdenken. Een hele rij monniken kwam om te praten, bidden en zingen. Het duurde zeker een uur en daarna kregen de monniken ontbijt en ieder moest hun bedienen met een gerechtje, allemaal verschillende.

Lees meer …4 februari 2024

3 februari 2024

Zaterdagmorgen kwamen Dayenande, Vijitha en hun zoon Shane ons bezoeken en Mr. Lal kwam in de tussentijd ook en we dronken samen koffie met cake. Het was heel gezellig en voor de lunch vertrokken Dayenande en familie weer en na het warme eten zijn we met Mr. Lal meegegaan naar het nieuwe huis.

Lees meer …3 februari 2024

1 februari 2024

Vanmorgen zijn we wezen zwemmen. De golven waren wat ruwer en we gingen voor ons op een gunstige plek in zee. Na 10 minuten merkte ik dat Cees op het strand stond aan mij te roepen, maar ik hoorde hem niet en pas toen ontdekte ik dat ik steeds verder door de stroom was meegenomen en ik probeerde terug te komen naar het strand. Het was vergeefse moeite, ik kon zwemmen wat ik wilde maar ik dreef verder af. Het was een hele strijd om tegen de stroming in te zwemmen.

Lees meer …1 februari 2024