Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Vandaag warmer dan anders, vanmorgen zijn we weer naar ons zevende project wezen kijken en momenteel werken alle werknemers daar omdat de fundering nogal hoog wordt en ze veel mensen nodig hebben om die te maken en ook hadden we weer boodschappen meegenomen voor moeder Renuka Damayanthie een bekende naam voor ons omdat onze vriendin dezelfde naam heeft maar ze zijn geen familie.

Daarna zijn we naar de begrafenis gegaan van de 39 jarige sergeant majoor volgens goede informatie had hij het gezag over 34 soldaten en daarvan zijn 30 gesneuveld. Het was heel bijzonder omdat mee te maken. Een monnik die ons kende wilde dat we mee gingen naar het huis van de familie waar de ter aarde bestelling plaats vond maar we vonden zelf dat we daar niet hoorden en wij vonden het erg verdrietig voor de familie en de soldaat zijn vrouw blijft met 4 opgroeiende kinderen achter.

Daarna zijn we gaan warm eten bij Chandrasoma, ikzelf heb wel gegeten maar Marten heeft niets gehad want hij voelde zich plotseling niet goed, hij heeft over gegeven en hij was weer aan de diarree en Chandrasoma heeft ons naar het hotel gebracht en met medicijnen en vanmiddag rust ging het weer aardig en vanavond is hij weer begonnen te eten met toast en thee, de medicijnen helpen vaak goed en morgen hopen we dat het beter gaat.

Tot morgen maar weer.