Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Vandaag weer erg warm, wij hebben het gevoel dat het dag bij dag warmer wordt. Eerst zijn we vanmorgen naar het eerste huis gegaan dat moet nog aan de buitenkant geschilderd worden en de wc moet nog een dak en een deur geplaatst worden.

Het 2e huis werd vandaag het dak geplaatst en het derde huis zijn ze aan de muren begonnen en dat was vanmorgen al een heel eind gevorderd. de moeder blijft thuis van haar werk totdat het nieuwe huis klaar is, maar ze verdient dan geen geld, niet werken ook geen geld, maar we nemen steeds boodschappen voor haar mee. Geld geven we niet dat hebben we ook nog nooit gedaan.

Vanmiddag zijn we naar Galle gegaan en bij het bejaardenhuis Bonavista langs geweest om even te kijken of alles daar goed ging, bij de vrouwen afdeling met de zieken en bij de mannen die buiten slapen, alles ging goed daar. En vervolgens zijn we naar het ziekenhuis gegaan omdat Sandika, volgende week zondag wordt hij 13, problemen had met zijn kaak. Het schijnt dat er een bacterie is binnen gekomen via zijn tandvlees en heeft daarvoor medicijnen gekregen en moet met 2 weken terug komen.

We zijn ook bij Chandrasoma zijn broer wezen kijken waar we nieuwe elektriciteit voor hadden gekocht. Er was een elektricien bezig alles te instaleren en dat is een hele vooruitgang. het was daar levensgevaarlijk omdat het een kluwen van losse draden was.

Tot morgen maar weer.