Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Hallo beste lezers,
 
Zondag zijn we met de aannemer uit geweest. Het was een lange rit van ongeveer anderhalf uur. Een prachtige omgeving met hoge heuvels en veel groen en theeplantages. We hebben daar kleding en schoenen uitgedeeld en we heben heerlijk gegeten bij vrienden van chandrasoma op de terugweg zijn we nog bij een kleine waterval geweest, een heel geslaagde dag.

Gisteren hebben we inkopen gedaan voor Bonavista bejaardenhuis. o.a. een muurventilator gekocht. Het is maar 1 om uit te proberen hoe het gaat of het koelte genoeg geeft is dat het geval kopen we 4 meer. 10 lappen stof voor sarongs gekocht voor de mannen en gisteren heb ik die genaaid en een matras voor Jannawathie gekocht zij woont ook in Bonavista, ze is nog niet oud maar verstandelijk wat achter en heeft geen ouders meer en familie. Ook hebben we lakens en slopen voor haar bed gekocht want ze bezit ook geen lakens alleen een oud stuk stof.

Vandaag 2 foam matrassen gekocht voor de 2 verlamde mensen en die naar de hoesmaker gebracht. Hij maakt om beide matrassen een hoes met een rits van waterproef materiaal en die matrassen komen in het nieuwe gebouw op de grond te liggen. Een ledikant wilde men niet omdat ze bang zijn dat ze eruit vallen en daarom de matras maar op de grond dat is nog altijd beter dan op hard beton te liggen in een donker hok. Het gebouw is al op hoogte en morgen wil men met het pleisterwerkbeginnen voor het dak er op komt want dan droogt dat beter.

Dat is ons nieuws voor nu.