Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Vanmorgen om kwart voor 7 naar het bejaardenhuis gegaan om Melina te wassen en heb haar daarna met olie gemasseerd. Ik had alle tijd om me met haar bezig te houden. Ze heeft meer dan een week niet gegeten en vanmorgen heb ik haar wat rijst gevoerd en water. Haar kamergenoot had haar al melk gevoerd met een lepeltje. Om 8 uur was ik weer thuis en hebben we ontbeten. 

Daarna de projecten langs gegaan. De 3 huizen zijn bijna klaar. in Aryadasa zijn ze begonnen met het tegelen van de doucheruimte en bij de school wordt met 3 mensen gewerkt. Vanmiddag weer met de kleding op stap gegaan. Bij een gezin met 5 kinderen de kleren gebracht. Ze wonen en slapen in 1 kamer met z'n zevenen en geen ramen. De boven kant van de kamer is afgesloten  met plastic. Een dak van ijzeren golfplaten, wat erg heet wordt. We hopen daar de volgende keer ook een paar kamers voor te bouwen.

Vervolgens zijn we naar Kalpana gegaan met Mr. Lahl om  te kijken of er mogelijkheden zijn om de volgende keer een doucheruimte voor haar te maken. Kalpana is 16 jaar en kan niet lopen, ze kan overeind komen om te zitten op haar knieën. Ze woont met vader en moeder en nog wat andere familieleden in een goed huis maar aanpassingen voor Kalpana kunnen ze niet betalen.

Het is weer erg warm