Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Hallo beste lezers

2 maanden geleden is de aannemer Mr. Lal begonnen met de bouw van een badkamer voor een gehandicapt meisje van 17 (Kalpana). Het is een gebouwtje wat aan de achterkant van het huis gebouwd is en ziet er mooi uit met een wasbak, toilet en douche. 

De foto’s ervan werden ons toegestuurd. Alles is mooi betegeld en is 14 dagen geleden gereed gekomen. Ook is er bij het grote bejaardenhuis Bounavista in Unawatuna een dak gerepareerd en muren geverfd. 11 november zijn er collectes gehouden voor onze stichting in onze Protestantse Gemeente Haulerwijk/Waskemeer en in de ontmoetingskerk, Kruisweg, Marum en dat heeft samen iets meer dan € 900.- opgeleverd. Dus een prachtig resultaat.

Ook hebben we meegedaan met een brief te schrijven aan de gemeente Oostellingwerf voor ontwikkelingssamenwerking om in aanmerking te komen voor millenniumprijs 2012. En tot onze grote verrassing heeft onze stichting die prijs gewonnen. 18 december worden we s’ avonds om 19.00 in het gemeentehuis verwacht om de prijs ( € 1000.-) voor de stichting in ontvangst te nemen. Ook heeft de krant de Oostellingwerfer er al aandacht aan besteed de afgelopen week. Ook weer een stukje reclame voor ons en wie weet ook voor onze winkel  En nog een prachtig nieuwtje is dat de opbrengst van de winkel vorige week de € 8000.- heeft bereikt.

Dus allemaal zegeningen voor onze stichting. We zijn onze Vader in de Hemel zeer dankbaar daarvoor, zijn nabijheid geeft ons kracht om ons 100% in te zetten voor onze medemens in Sri Lanka of het nu kinderen zijn of gezinnen of bejaarden. Er is nog zoveel schrijnende armoede. Nog een paar weken en dan gaat onze winkel de maand JANUARI dicht omdat er geen verwarming is. Maar VRIJDAG 1 FEBRUARI 2013 gaan we er weer met frisse moed tegenaan.

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

We wensen een ieder GEZEGENDE KERSTDAGEN EN VEEL HEIL EN ZEGEN VOOR 2013.