Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Hallo beste lezers.

Er is al weer een half jaar verstreken sinds het laatste nieuws. De tijd heeft vleugels en dus vliegt. Wij gaan ook weer vliegen en wel 3 januari 2014 gaan we weer naar dat prachtige land Sri Lanka. We hebben al weer geboekt. We hopen dan 5 of 6 projecten te kunnen realiseren. 

Ten 1ste: Een grote drinkwatertank voor een school in Welligama, de tank die ze nu hebben is veel te klein en is snel leeg en de waterleiding loopt niet altijd. 

Ten 2de: Willen we bij het grote bejaardenhuis Bounavista in Unawatuna (145 BEWONERS) de oude glazen aanbouw afbreken en een nieuwe stenen aanbouw maken. De glazen is veel te heet maar toch slapen er wel 9 oudjes. 

Ten 3de: Voor een gezin met een zwaar gehandicapt kind hun woning te verbeteren. Ze hebben o.a. een dak van ijzeren golfplaten dus met de zon die er elke dag op brand is het bloedheet. 

Ten 4de: Een huisje bouwen voor een jong gezin die in een klein houten krotje wonen.

Ten 5de:  Een keuken bouwen voor een gezin met 4 kinderen die in 2 kamertjes wonen. 

Ten 6de: Een gezin helpen om hun huis te bepleisteren om het waterdicht te maken en wat er verder op ons pad komt. 

Vorige week hebben de kinderen van groep 8 van de v. Panhuysschool uit Leek een musical ten tonele gebracht en hebben daarvoor vanuit onze winkel kleding geleend. Fijn dat je op die manier ook kan helpen. Onze Snuffelwinkel loopt heel goed, samen met onze Vader in de Hemel kunnen we veel. 

Een hartelijke groet voor alle lezers.