Skip to main content

7 januari 2020

Vanmorgen heeft Chandrasoma ons met de tuk tuk naar Hikkaduwa gebracht naar het huis van Mr. Lal. 1 uur en een kwartier rijden. Marten en ik zijn met Mr. Lal naar het huis van Padmini Malkantxy gegaan om daar te filmen want de eerste keer toen wij er kwamen was de batterij leeg. Er waren inmiddels al 2 lorries met grond gebracht (rode kleur) en dat moeten er 7 worden want de grond moet aardig opgehoogd worden i.v.b. met het water achter het huis en rondom het huis is de aarde ook heel nat.

Het vrachtwagentje kan niet ver naast het huis komen anders zakt hij weg. Moeder en de 2 kinderen zullen de grond zelf rond het huis verdelen. En over 2 dagen zal de hut worden afgebroken en zullen oma, moeder en zoon en dochter tijdelijk ergens anders slapen.

Daarna zijn we naar Galle gereden naar Divindi's huis omdat ik daar ook nog geen film had gemaakt, maar tot onze grote verbazing was het huisje al afgebroken dus hebben we maar gefilmd wat er van over was. de fundering is in goede staat en blijft liggen. Ze konden van het oude hout niet eens een tijdelijk hutje maken het is geschikt voor brandhout, ook zat er veel houtworm in. Lal bracht ons daarna weer thuis want hij moest om half 5 op crematie van een familielid die eergisteren is gestorven.

Marten was moe en is naar bed gegaan om te rusten ook is hij erg verkouden misschien wel van de airco in de auto of de airco in onze kamer want daar kunnen we ook niet de juiste temperatuur vinden en hebben een thermometer geleend om te kijken wat de temperatuur echt is.