Skip to main content

11 januari 2020

om half 9 gingen we op weg in de tuk tuk naar Galle. onderweg kochten we 6 t'shirts en 1 rok voor nog 7 bewoners van Sambohdi het huis voor gehandicapten, iederéén was weer heel blij om ons te zien. We hebben daarna lange gesprekken gehad met de directeur wat nu het beste is om te doen voor hun. Er zullen reparaties plaats vinden aan de 3 badkamers, alleen wat nodig is want eigenlijk moet de afdeling die geen douche en toilet heeft een heel nieuw gebouw worden met een badkamer apart aangebouwd. Er moet goed naar gekeken worden wat de beste oplossing is en dat gaat niet om een paar duizend €.

En daarom als we er uit zijn wat te doen en hoe het moet is dat het grote project voor volgende keer en houden we ons nu bezig met 2 huizen en drinkwater projecten bij 2 scholen. We zien wel wat ze klaar kunnen krijgen deze maand. Vanaf morgen wordt wat huizenbouw betreft aan beide huizen gewerkt. Na sambodhi zijn we naar Divindi haar huis in aanbouw gegaan. De muren zijn al ongeveer een meter hoog rondom en kozijnen voor ramen en deuren zijn al geplaatst. Vervolgens zijn we weer huiswaarts gereden en waren om 5 uur thuis.

Nog wat zaken besproken met Mr. Lal en ondertijd klingelde via skype de computer en hebben we nog een half uur met onze zoon Richard gepraat uit Schotland.