Skip to main content

20 januari 2020

11 uur kwam mr. Lal om ons mee te nemen naar akuresse om naar de school Diyalape Kanista Vidyalaya te gaan om te praten wat er allemaal gaat gebeuren en nadat alles besproken te hebben naar een bedrijf vlakbij waar alle materialen besteld konden worden. Vandaar naar een restaurant waar we al eerder gegeten hebben. Wij gaan altijd naar lokale gelegenheden want die zijn goed en goedkoop.

Daarna naar een moeder met 2 kinderen en de derde komt volgende maand. Vader lag sinds 2 dagen in het ziekenhuis hij had hoge koortsen. We hebben luiers, babykleren gebracht en schoenen en andere kleding voor de 2 oudere kinderen. Ze wonen aan een onherbergzaam pad en ver van de hoofdweg in een jungle achtige omgeving. Daarna weer terug naar huis. Honden gevoerd en koffie gedronken.

Nog wat zaken doorgenomen met Lal en hem op facebook onze winkel laten zien. En verder foto's op onze website. We hebben al veel samen gedaan was zijn reactie, veel dingen was ik al vergeten. Ja, het is best goed om alles eens terug te kijken. Dan staan we zelf soms versteld dat er al zoveel gebeurd is door de jaren heen en hoeveel mensen jong en oud we al geholpen hebben met hulp van ons Sri Lankese gezin en Mr. Lal en ook mogen we onze Hemelse vader dankbaar zijn en Hem prijzen en natuurlijk alle mensen in Nederland die ons steunen want zonder hun steun zou het niet mogelijk zijn.