Skip to main content

22 januari 2020

om 10 uur naar Galle gegaan met de tuk tuk en gewinkeld in het grootste warenhuis van de stad. diverse sleutelhangers gekocht voor de snuffelwinkel vervolgens met Chandrasoma van een warme maaltijd genoten. Chandrasoma bracht ons naar een architekten bureau waar een tekening gemaakt moest worden van het nieuwe gebouw voor Sambody. Mr. Lal was daar al. Het gebouw moet plaats hebben voor 10 gehandicapte mensen en er moet een grote badkamer komen waar met de rolstoel naar binnen kan worden gereden.

Morgen is de tekening klaar en Vrijdag hebben we overleg met Mr. Kumara (manager) over dat plan. En dan krijgen we toestemming om overal even te filmen ook op de school bij het gebouw.We zijn nu van plan de 3 badkamers die er zijn kleine reparaties te laten uitvoeren en dak reparatie zodat ze de badkamers weer goed kunnen gebruiken. Het zijn de enige badkamers die ze hebben voor 55 mensen. Mr. Lal heeft 4 sponsors gevonden die 1 x per maand geld gaan doneren voor voedsel. Dat is voor hen al een hele vooruitgang. Vervolgens naar het huis van Sampath (Divindi's vader) gereden. Het dak was inderdaad helemaal klaar. Morgen hopen ze de muren te bepleisteren.

Morgen gaan we naar  Hikkaduwa en naar Baddegama waar de Rooms Katholieke school staat want daar zijn ze ook begonnen . Mr. Lal bleef koffie drinken en een borreltje en heeft samen met ons gegeten, Rottie en brood. Hij is tegen 8 uur naar huis gegaan.