Skip to main content

24 januari 2020

Elke morgen 6 uur komt de bakker langs en kopen we een brood voor de honden. We hebben 3 bakken en maken het brood in stukjes en melkpoeder leng ik aan met warm water en dat verdelen we over het brood, we doen er nog wat hondenbrokken bij en smullen maar. In een ommezien zijn de bakken leeg. Als we 's middags thuis komen rennen ze op ons af en springen bij ons op. En wachten net zo lang tot hun bakken weer volgemaakt zijn. We kunnen ze nu nog verwennen over een week moeten we al weer vertrekken.

De huizen vorderen gestaag. Maar de scholen zijn niet klaar als we gaan. De Rooms katholieke school vordert maar langzaam en we zijn daar nog niet geweest. wel zijn we naar de school in akuresse gegaan daar word aan de constructie van de 4 pilaren gewerkt voor de watertank. Die pilaren worden ongeveer 5 meter hoog. Een heel werk want in de grond komt een betonnen vloer waarin de voeten van de vier pilaren stevig staan, dan wordt vervolgens een bekisting om iedere pilaar aan gebracht van 1 meter hoog en volgegoten met beton en morgen wordt dat weer verwijderd en volgt hetzelfde voor de 2de meter en dan wordt er een betonnen ring gemaakt die op die 2 meter wordt aan gebracht en vervolgens wordt een paar dagen achter elkaar hetzelfde gedaan als bij de 1ste meters. Dus het duurt bijna een week voor hij op hoogte is en dan komt daar weer een betonnen vloertje op en daar wordt de tank op geplaatst.

En dan al het andere werk wat moet gebeuren. Ook hebben we gefilmd op de school van gehandicapte kinderen die op het terrein van Sambodhi staat. En een gesprek gehad over het nieuwe gebouw wat nog gebouwd moet worden als we weer geld verzameld hebben dan beginnen we met 2 complete badkamers. De start van het nieuwe gebouw, en we hopen dat er sponsors gevonden kunnen worden die ons mee helpen dit gebouw te realiseren. (dat kunnen zowel lokale als buitenlandse sponsors zijn)