Skip to main content

21 januari 2024

Hallo allemaal hier is eindelijk nieuws van ons Fokje Anna en Cees mijn lieve vriend.

Onze reis was werkelijk een ramp met heel veel vertraging en de assistentie in Frankfurt was minimaal en vanaf het begin was ikzelf al ziek. Toen we op het eindpunt waren was in Colombo de assistentie prima en dat sleepte ons erdoor en onze familie stond al op ons te wachten en toen was het nog 3 uren rijden.

We waren uitgeput toen we in onze kamer aankwamen en ik voelde me doodziek, longontsteking, voorhoofdholte ontsteking en een oog infectie. Vrijdag naar dokter geweest en naar het ziekenhuis. De medicijnen slaan eindelijk aan maar toch nog steeds ‘s nachts hoesten. Maar er wordt goed voor ons gezorgd en dat is heel fijn.

Vanmorgen hebben Sandika en Devindy ons meegenomen in de auto naar een prachtige plek aan het strand en Cees heeft de berg beklommen voor een prachtig uitzicht en daarna een kerk bezichtigd en met zijn vieren de lunch gebruikt en toen weer naar huis en ben ik naar bed gegaan want ik moet ‘s middags nog slapen anders hou ik het niet vol, maar na de slaap voel ik me weer goed.

Vrijdag hebben we een bruiloft en trouwde de zoon van mr. Lal en dat willen we niet missen. Het weer is iedere dag prachtig en zitten we ook veel buiten. Cees geniet met volle teugen van de natuur, de vogels en de dieren om ons heen.