Skip to main content

27 januari 2024

Gistermorgen 8 uur vertrokken en 20 voor 10 kwamen we aan bij het hotel en was het feest al aan de gang met candy dancers en trommels. Prachtig zoals die kunnen dansen en langzaam kwamen we dichter bij de bruid en bruidegom en toen het dansen afgelopen was begon de ceremonie met veel rituelen die allemaal en betekenis hebben en dat duurde zeker wel een uur.

Ik heb het e.e.a. gefilmd. daarna kregen we een cocktail aangeboden en snackjes erbij. De warme hapjes waren gekruid en pittig en daar houden we niet van. We konden ook thee nemen uit een grote ketel en zoete hapjes en daar namen wij van. Later werd er drank geserveerd. Bier was er niet want wij houden beiden niet van sterke drank. Er werd in een ritueel ook champagne geschonken en dan moesten ook wij naar voren komen om uit dat glas wat het bruidspaar ons aanbood te drinken. Later werd de lunch geserveerd en er was steeds een bandje met rustige muziek. Ik denk dat het ook kwam doordat de familie 2 dagen daarvoor de begrafenis van Lal zijn zus hadden gevierd en dat was toch heel verdrietig. Na de lunch heeft Chandrasoma ons weer opgehaald en waren we om 16:00 uur thuis en was ik doodop en ben naar bed gegaan en heb een uur geslapen. Na mijn ziek zijn was het een vermoeiende dag maar we hadden het niet willen missen.

Vandaag zijn we wezen kijken bij een huis van oudere mensen die geen ramen en deuren in huis hebben. Ik ga met Mr. Lal overleggen wat we voor hun kunnen doen. Het zal niet zo veel kunnen zijn maar we zullen zien wat we kunnen realiseren.