Skip to main content

31 januari 2024

Gisteren zijn we de hele dag op stap geweest met Mr. Lal. Even gekeken hoever het huis vorderde en daar waren ze nog steeds met het dak bezig. Vervolgens naar Mala en Puspas huis en boodschappen meegenomen. 8 jaren terug hebben we hen een huis gebouwd en daar woonden ze met 3 kinderen, daarna naar Tekla en Anil ook daar hebben we jaren terug hun huis opgeknapt.

Alleen 2 van de kinderen waren thuis en daar even mee gepraat en later kwam Anil na een telefoontje van de kinderen toch aan fietsen en ook daar hadden we boodschappen voor meegenomen en daarna naar Ajith en Rupika en ze zijn allemaal zo blij met onze komst.

En daarna naar Dayenande en Vejitha. Vijitha was alleen thuis met haar jongste zoon. Ook hebben we hun huis gebouwd toen het 6de kind geboren was. Ze woonden in zo’n oud krot en daar woonden ze met 5 kinderen en de 6de was op komst, het was ten hemel schreiend en in 2006 hebben we hun huis gebouwd en al die mensen waren voor Marten en mij familie. En het is heel moeilijk om zonder Marten te komen maar ze ontvangen Cees ook met open armen, maar voor hem is het ook moeilijk en voelde hij zich soms ongemakkelijk maar het is goed dat hij met iedereen kennis maakte en ze ontvingen hem hartelijk.