Skip to main content

4 februari 2024

Zondagmorgen 7 uur naar het huis van Pryanka haar broer daar werd die dag Garlin herdacht die 4 jaar geleden overleed, de moeder van Pryanka en de hele familie kwam daar in dat huis bijéén om dat te herdenken. Een hele rij monniken kwam om te praten, bidden en zingen. Het duurde zeker een uur en daarna kregen de monniken ontbijt en ieder moest hun bedienen met een gerechtje, allemaal verschillende.

Ze wilden dat ook ik met een kommetje langs ging waarin het hoofd bestand deel cocos was en niet iedere monnik wilde dat. Nadat ze gegeten hadden kregen ze cadeautjes overhandigd en toen vertrok het hele gezelschap en konden wij allemaal aan het ontbijt beginnen. Na het ontbijt nam Sandrika Cees mee om te zwemmen en om een veilige plek aan de kust te wijzen.

Na het warme eten nam Lal ons mee naar het nieuwe huis waar het toilet bepleisterd werd en een plaat werd gemaakt voor de septictank en Opalie het glas in de ramen maakte om vervolgens de ramen in de kozijnen te plaatsen. Het is fijn om buiten te zitten bij het nieuwe huis. Onder de hoge bomen is veel schaduw. En om 18.00 bracht Lal ons weer thuis. en hij ging daarna weer naar zijn eigen huis. 

We hebben na het eten de alles is anders dienst in de Binning een hele mooie dienst. wij luisteren graag naar Geestelijke liederen. Toen was het weer tijd om te gaan slapen.