Skip to main content

7 februari 2024

Vanmorgen rustig begonnen met het ontbijt. Chandrasoma zou met Cees naar de kapper, maar tot 2x toe vergeefse moeite want de stroom was weg en kon de kapper niet knippen want hij doet veel met de tondeuse. Tegen half 12 zijn we in de tuk tuk gestapt om naar Sambody te gaan want na 13.00 zouden wij de opening bijwonen van de 2 nieuwe badkamers en de 6 toiletten.

Onderweg ernaar toe gingen we warm eten en na het eten gelijk door naar Sambody in de stad Galle. Ze stonden al op ons te wachten in prachtige zelfgemaakte pakken, gewoon prachtig, we waren helemaal verrast en dansend ging de hele stoet voor ons uit naar het nieuwe gebouw en dat is werkelijk prachtig geworden en iederéén is er reuze blij mee.

Nadien moesten we thee drinken met van allerlei lekkers. Het was heel gezellig en de gehandicapte mensen kregen allemaal rijst en curry en 1 van de gehandicapte mannen voerde Semaratne want die kan het zelf niet. Dat was heel mooi om te zien hoe ze allemaal met elkaar overweg kunnen. Heel aandoenlijk. Ook de beide jongens die wij sponseren gaan langzaam vooruit en dat is mooi om te zien.

Daarna zijn we gaan winkelen in Galle en toen we bijna thuis waren stopte Chandrasoma en praatte met de kapper, de stroom was net terug dus kon Cees geknipt worden en dat is prima gedaan, helemaal naar Cees zijn zin. Het was weer erg warm vandaag, we hadden weer een prachtige dag.