Actie Sri Lanka

Slideshow Image

1 oktober ben ik met de VUT gegaan en 11 oktober hebben we dat gevierd op mijn werk. Het was een onvergetelijke dag voor ons.

De chef gaf een speech en vertelde dat namens alle collega's mij een bijzonder cadeau werd aangeboden en wel met een houdbaarheids datum. Ik (fokje) was wel heel verbaasd wat dat dan zou moeten zijn. Er werd mij een groot plat cadeau overhandigd. Toen ik het had uitgepakt kwam er een groot stuk karton uit en toen ik hem omdraaide stond er een cheque ter waarde van € 1005,50 voor een vliegticket naar Sri Lanka en te gebruiken voor maart 2007. Dus nu gaan we a.s. Januari er weer naar toe.

Onze planing was zoals U hebt kunnen lezen januari 2008. Ik moest even tranen wegpinken en had een brok in mijn keel en wist geen woorden te vinden. Dit had ik totaal niet verwacht. Zo kan je leven zo een andere wending nemen. Onze kinderen en kleinkinderen en de schoonmoeder van onze dochter hebben een bijdrage geleverd voor een tweede ticket voor Marten en de rest kunnen we zelf bijpassen.

Nu willen Marten en ik een oproep doen aan alle mensen die dit lezen. We hebben nog geld nodig om de éénkamerwoning die j.l. januari werd gebouwd tot een compleet huis te maken zodat de familie de bedden uit de kamer kunnen halen en in een slaapkamer slapen en de kamer gewoon als woonkamer kunnen gebruiken en dan kan het afdak wat ze gebouwd hebben voor keuken ook een stenen keuken worden, wie wil ons helpen? binnenkort is ook de foto van de 'eénkamerwoning op de web site te zien. we hebben de foto's in augustus j.l. gekregen.

We houden U op de hoogte en gaan rond 6 januari a.s. groeten Marten en Fokje.