Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Dit is onze laatste mail die we sturen, gisteren stenen en zand voor de familie met de 6 kinderen besteld voor de waterput. Vanmorgen was de put op de goede hoogte. Ook zijn ze vandaag begonnen de oude hut af te breken. Het hout word weer gebruikt om een gedeelte aan het nieuwe huis te bouwen zodat ze wat meer ruimte krijgen, dat is dan tijdelijk totdat wij terug komen om de andere helft te bouwen.

Vandaag afscheid genomen van onze vriendin Rasika en haar gezin en naar het bejaardenhuis Aryadasa geweest om afscheid te nemen. Morgenmiddag gaan we met Chandrasoma, Pryanka en Sandika naar Hikkaduwa. We worden opgehaald door onze aannemer en overnachten met zn allen in zijn huis. Dinsdagmorgen vroeg worden we opgehaald door onze chauffeur en gaan dan naar Negombo en blijven daar totdat wij van woensdag op donderdag nacht terug vliegen naar Amsterdam, donderdagavond hopen we thuis te zijn.

De afgelopen weken hebben we met veel plezier doorgebracht maar we zijn blij dat we weer snel naar huis kunnen. Zodra we thuis zijn proberen we zo snel mogelijk alle foto’s die we gemaakt hebben op de site te zetten. Wij hopen dat U ons met veel plezier hebt gevolgd en we willen een ieder bedanken die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt om al deze dingen hier te doen in Sri Lanka, ook namens hun wel bedankt.

Voor de laatste keer vanuit Sri Lanka de hartelijke groeten van Marten en Fokje