Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Nieuws

Wij zijn 2 april vertrokken om half 2 vanaf Goviyapana naar het vliegveld in Colombo. Chandrasoma, Priyanka, en Devindi zaten in de auto bij Sandika en wij zaten in de auto bij mr. Lal en onze bagage dan was de auto zo'n beetje vol. Onderweg nog wat eten met elkaar en om half 9 werden we afgezet bij vliegveld Banderanayke, waar we afscheid namen van iedereen.

Gisteren hadden we een rustige dag en om 15.30 hadden we een antigeen test en zijn negatief getest en kunnen dus gelukkig weer naar huis vliegen en een gezondheidsverklaring moesten we ook invullen en we hopen dat het voldoende is om te vliegen.

We vertrekken vanmiddag om 17.00 dan is het in Nederland 13.30 en we komen op Schiphol aan morgen om 11.30 hopen we en worden van het vliegveld gehaald door onze dochter Antoinetta en haar man Peter. De hele familie gaat vanmiddag mee om ons naar het vliegveld Banderanayke in Colombo te brengen. Pryanka, Chandrasoma, Sandika en Devindi en Mr. Lal.

Gisteren was er 15 uren geen stroom en dat is 1 van de ergste dingen voor de gewone huishoudens. Lees maar eens het aparte hoofdstuk van Crisis in Sri Lanka op deze site.

Gisteren 31 maart om 10.45 vertrokken naar Sambody om het nieuwe gebouw te openen samen met Chandrasoma gingen we in de tuk tuk. De ontvangst was hartverwarmend. Een meisje met down syndroom overhandigde ons een hoop bladeren en hing ons vervolgens een krans met bloemen om.

Vanmorgen naar de Rooms katholieke school in Badegama. Onderweg bij de doe het zelf zaak langs 20 golfplaten besteld en de platen worden door de zaak getransporteerd. Adres opgegeven en dan komt het goed. Devindi was ook mee in de tuk tuk omdat vader ziek is en wij hebben haar bij haar huis afgezet in Galle.

Vanmorgen eerst met Chandrasoma verschillende doe het zelf zaken bij langs om te vragen wat aluminium golfplaten kosten. Die hebben we nodig voor het dak van Anil en Tekla.

Vanmorgen naar Welligama om boodschappen, Pryanka had rijst nodig voor de winkel en er was nog een horloge bij de horlogemaker waarin een nieuw uurwerk was gezet. Ook hebben we op de terug weg in midigama klei bellen gekocht voor de verkoop van onze winkel.