Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Hallo beste lezers,
 
Het is al weer een paar maanden geleden dat we iets verteld hebben. inmiddels zijn de rommelmarkten al volop weer begonnen en hebben we al weer een paar honderd euro bij elkaar.

Ook hebben we een STICHTING actie Sri Lanka opgericht en zijn we bij de kamer van koophandel ingeschreven. De oprichting is via de notaris gegaan. Het wachten is nog op een berichtje van de belastingdienst om giften aftrekbaar te maken tot zo lang wachten we met het storten van giften. Ook hebben we naast de spaarrekening van actie Sri Lanka een nieuwe bankrekening aangevraagd op naam van de stichting zodat daar stortingen en betalingen kunnen plaats vinden. Als de stichting rond is zijn er verschillende mensen die giften willen storten en zo hopen we binnen een paar maanden de € 1700.- die wij aan schuld hebben in Sri Lanka aan de aannemer aldaar te kunnen over maken, de stichting bestaat uit 4 mensen, Marten Cruiming (voorzitter) Fokje Cruiming (secretaris) Dhr. van Schepen (penningmeester) en Dhr. v.d. Heide (bestuurslid). Waarom 2 mensen erbij, omdat 2 mensen die familie zijn geen stichting kunnen oprichten en heb je daarbij nog 2 mensen nodig die geen familie mogen zijn. Als alles rond is komen we hierop terug.

Verder schrijven we geregeld met diverse families en de bejaardenhuizen en de doven en blindenschool. Jammer genoeg hebben we geen foto's op onze site staan van de doven en blindenschool omdat we er alleen maar gefilmd hebben en vergeten foto’s te maken. Bent U  geïnteresseerd om de film te zien U bent altijd welkom. Helaas hebben wij al maanden geen internet en het zal ook wel even duren, maar jullie kunnen altijd bellen. tel. 0516422411.

Een hartelijke groet van Marten en Fokje.