Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Hallo beste lezers,
 
Nog 1 dag en dan reizen we af. Vorige week is duidelijk geworden dat de doven en blindenschool zoals wij die zouden bouwen (2 lokalen) niet doorgaat. Het kwam als een donderslag bij heldere hemel want de aannemer had de bouwmaterialen er al heen gebracht en zou dinsdag  8 februari beginnen met de bouw.

Er is een andere engelse stichting die andere plannen met de school heeft. Die breken de school af en bouwen een school met 2 verdiepingen en wij konden meebouwen als we dat wilden, maar het leek ons geen goed idee. Als zo'n stichting zo'n groot plan heeft dan heeft die ook het geld ervoor is onze gedachte. Maar voor de kinderen is het natuurlijk prachtig dat ze een nieuwe school krijgen en ze houden natuurlijk veel meer speelruimte over, het is hun van harte gegund. Wij hebben share4more er mee op de hoogte gesteld en die hadden er geen problemen mee dat er met hun geld wat meer werd gedaan voor de 2 bejaardenhuizen. En ook de diaconie van de protestantse kerk had er geen probleem mee dat het niet werd gebruikt voor de inrichting van de school. Er zal vast wel een ander project op ons pad komen in de plaats van de school.

Wij hebben er wel weer zin in om daar aan het werk te gaan. De temperatuur is er in ierder geval véééél beter. Wij schatten ongeveer 30 graden. We hopen weer dagelijks te kunnen mailen vanuit ons hotel easy beach Ahangama. We zien altijd tegen het reizen op want we zijn in totaal 12 uren in de lucht en dan nog de reis naar schiphol en de overstap in londen en dan het reizen in Sri Lanka vanaf het vliegveld naar het zuiden en daardoor ben je gauw 24 uren onderweg.

We hopen vanaf 23 februari weer dagelijks te kunnen mailen.