Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Vandaag weer een hele warme dag. vanmorgen begon niet zo leuk wij waren net bij Chandrasoma toen wij een schreeuwende kat hoorden,ik rende onmiddellijk naar buiten en er was een Mangoes die een klein katje te pakken had,ik heb hem weg kunnen jagen. Ik heb alles naar hem gesmeten wat los en vast zat maar de hulp voor het katje kwam te laat, Hij bloede hevig uit z’n kopje en hij heeft nog een half uurtje geleefd en toen stierf hij. De buurman heeft hem direct begraven. Een Mangoes is een prachtig bruin langharig beest en heeft het uiterlijk van een grote marter.

Na de thee zij we naar Welligama gegaan om te kijken hoe het met  de kleine matrasjes vorderde en dat gaat naar wens. We hebben roze stof gekocht voor 1 kinderbedje want dat bedje vonden ze een beetje gevaarlijk in het kinder tehuis en ik had beloofd daar  er een oplossing voor te vinden. van schuimrubber en stof heb ik eenbrede band ge maakt om dat tussen de spijltjes door, om en om te vlechten en van de rest van de stof heb ik een lakentje gemaakt. het is een rose ijzeren bedje en het mist een wieltje onder de poot.

In Aryiadsa had ik een oud scherm gezien met wieltjes en heb gevraagd of ik daar een stuk poot plus wieltje mocht afzagen. Dat mocht want het gaat toch weg voor oud ijzer. en nu maar hopen dat dat onder de poot van het bedje past, maar dat zien we niet eerder dan donderdag als we de bedjes brengen. Er mogen in dat kindertehuis geen foto s of films worden gemaakt en dat is wel jammer.

Ook hebben ze eigenlijk een sterilisator (elektrisch) nodig maar die is hier niet te koop, dus de volgende keer vanuit Holland meenemen. Vanavond een drankje met family en Mr. Lahl gedronken.

Het is bijna 10 voor 9 en dat is voor  ons doen laat. Wij zijn elke avond erg moe en daar zal de temperatuur ook debet aan zijn.

suberatrie