Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Hallo beste lezers
 
We zijn in de gelukkige omstandigheden dat we een winkelpand aangeboden hebben gekregen in het centrum van Haulerwijk. Het is een gedeelte van bloemenwinkel Potpourri wat  niet gebruikt wordt. Je moet dus door de winkel naar achter lopen en daar vind je de ingang naar onze winkel. Dus kunnen we daar onze 2de hands spullen aanbieden en als het goed loopt kunnen de mensen ook goederen brengen. En het mooie is dat we niet meer voor dag en dauw naar rommelmarkten hoeven.

Marten had altijd een grote hekel om ‘s morgens zo vroeg uit bed om naar de markt te gaan en die is nu dus in zijn nopjes dat hij dat niet meer hoeft. Ikzelf had er geen moeite mee, ik ben altijd vroeg op en hou erg veel van contacten met allerlei mensen. Maar hij had ook een hartgrondige hekel aan het uitpakken en weer inpakken. Nu kan ik ook mijn zelf gemaakte kaarten verkopen en dakpannen die ik bewerk en de tuinbeelden die ik maak. Onze penningmeester heeft de naam snuffelwinkel bedacht en dat wordt het dus. Alles ten bate van Stichting Actie Sri Lanka.

We openen ongeveer medio februari dus als we weer terug zijn uit Sri Lanka. Wie had dat ooit gedacht dat wij op onze AOW leeftijd nog met een winkel zouden beginnen. We zijn van plan 3 dagen in de week open te gaan en wel op donderdag, vrijdag en zaterdag. Er zijn gelukkig ook een paar dames die ons van tijd tot tijd wel willen helpen en dat is heel fijn. 2de kerstdag gaan we nog wel naar de vlooienmarkt in de sporthal in Leek, dat is wel gezellig. Nu lieve lezers dit was ons nieuws en we hebben er zin in om weer naar Sri Lanka te gaan en we zijn  God dankbaar dat hij ons nabij is en ons gezondheid geeft en we zijn dankbaar voor alle mensen die ons steunen in wat voor opzicht ook en onze webmaster niet te vergeten die altijd keurig de website bijhoud, Ruud bedankt. We hopen vanaf 6 januari te kunnen internetten om de website dagelijks te voor zien van onze verhalen.