Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Gisteren zijn de laatste 2 projecten gestart. Het complete huis vordert en de waterput heeft de goede diepte bereikt. De mannen werken in de brandende zon.

Vanmorgen zijn we bij een kindertehuis wezen kijken die volgens zeggen van iemand anders hulp nodig had. Wij vonden zelf dat dat niet nodig is om hen te helpen. Wel bieden we hulp aan een gezin die een doof kind heeft en naar een speciale school moet maar de school is 20 km verderop en hij moet dus dagelijks met de bus naar school en zijn moeder moet met hem mee omdat hij te klein is om alleen te gaan. Hij is 6 jaar oud. Ze gaan hier 9 maanden van het jaar naar school en zijn de buskosten voor die maanden nodig. Onkosten voor de school kunnen ze zelf betalen. De bus kost ongeveer 2000 rp. per/maand en dat gaat onze stichting dus betalen. Chandrasoma zal daar zorg voor dragen dat dat gebeurd. We openen een rekening daarvoor.

We hebben gordijnstof gekocht om de 2de hands winkel die we d.v. 16 februari a.s. zullen gaan openen wat een fleurige uitstraling te geven.

Marten voelt zich weer beter hij had problemen met zijn maag en heeft daar een medicijn voor gehad van de drogist.

Het is vandaag weer heet. We hebben net warm gegeten en gaan nu de projecten weer langs.