Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Vanmorgen weer kwart over 6 op. 4.30 komt de 1ste trein langs toeteren en dendert over het spoor. We vallen dan wel weer in slaap maar voor 7 uur zijn er 5 treinen gepasseerd. We wonen 50 meter van het spoor met alleen een stukje land ertussen.

Vanmorgen naar de drinkwaterput geweest en ik zelf heb er water van gedronken en het is echt lekker water. De put is nog niet klaar er moet nog gemetseld worden en hij moet schoongemaakt worden maar het water is zo helder als glas. De kleigrond geeft hier het beste water. Ook hebben we even met wat leraren gepraat en even in de klas gezeten waar de kinderen muziek en dansles kregen. Meester sloeg de trom en de 8 jarige kinderen dansten erg leuk.

Vandaar naar de andere projecten. Ze vorderen iedere dag goed. Vanmiddag half 3 thee geserveerd bij het bejaardenhuis. We hadden cake, koekjes, mandarijnen en bananen. Ze vonden het erg lekker.

Het is steeds erg warm en we zijn s avonds erg moe. We lagen gisteren voor half 10 in bed. Het zal ook wel door de warmte komen dat we zo moe zijn.