Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Wij willen alle lezers veel heil en zegen wensen voor 2014.

Volgende week vrijdag is het dan zover dat we weer vertrekken naar ons 2de vaderland en komen in de vroege morgen zaterdag 4 januari aan en hebben dan nog een reis van 3 tot 3 1/2  uur voor de boeg. Onze 3  koffers staan gepakt klaar met veel kleding, schoenen en speelgoed voor groot en klein en onze eigen kleding zit in onze handbagage. We zien wel tegen zo’n lange reis op.

We gaan 2 januari naar vrienden in Zevenhoven en overnachten daar en om 8.30 brengen die ons naar het vliegveld. We vliegen voor het eerst met een Arabische maatschappij : ETIHAD. We hebben daar voor gekozen omdat we halverwege de reis overstappen en even de benen kunnen strekken.

Ons Sri Lankees gezinnetje haalt ons van het vliegveld met een busje. Het verkeer is er altijd zeer druk. Maar als we na 1 uur druk verkeer de grote weg opdraaien is het erg rustig omdat op alle toegangswegen van deze weg tol moet worden betaald en voor veel mensen is dat te duur en vermijden de grote weg.

We hopen daar weer van alles te kunnen doen en in ons beleidsplan kunt u lezen welke projecten we op ons programma hebben. Ook nemen we voor het eerst onze laptop mee en hopen die daar te kunnen gebruiken. hoe? we zullen zien en dan mailen we weer dagelijks naar de webmaster zodat die weer alle verhalen op de site kan zetten.

We schrijven dus weer voor de website als we daar zijn.