Actie Sri Lanka

Slideshow Image
Vandaag zijn we veilig aangekomen op Sri Lankese bodem. We hebben het eerste deel een goede vlucht gehad en na de overstap veel turbulentie. 

Om 4 uur lokale tijd landen we en toen was het in Holland 12 uur in de nacht. Daarna nog 3 uren met de auto en zo waren we om half 9 lokale tijd in Ahangama/Goviyapana.
 
Mr. Lal de aannemer kwam later in de morgen en is met ons wat oude projecten langsgegaan en vervolgens de nieuwe die op stapel stonden. Het was een heel gezoek want er zijn zoveel achteraf paadjes, onvoorstelbaar en je kunt ook niet overal met de auto komen en dan is het even lopen. Maar na veel gepraat lopen de projecten toch anders dan gepland, het ene is wat duurder en het andere iets goedkoper maar als alles goed is wordt er dinsdag met de overige 3 gestart. De watervoorziening voor de school komt maandag klaar en het bejaardenhuis duurt ook  wel een paar dagen voor het gereed is. 

We zouden even een heuveltje op en ik verloor mijn evenwicht en rolde naar beneden en Mr. Lal liep achter mij en hij rolde dus ook naar beneden omdat ik hem in mijn val meenam. We hadden ons niet bezeerd maar we kwamen niet meer bij van het lachen en de mensen die het zagen gebeuren lachten net zo hard mee.

Vanavond gaan we vroeg naar bed want we hebben een nachtrust gemist en zijn na zo’n drukke dag echt wel moe.