Actie Sri Lanka

Slideshow Image
Het is alweer de derde dag dat wij in dit warme land zijn, het is hier boven de 30 graden. We zijn blij met de airco die we voor het eerst hebben in al die jaren dat we hier komen. 

Vandaag hebben we alleen maar boodschapppen gedaan voor onszelf en 6 matrassen en een ledikant gekocht voor arme mensen. Voor Vidusha en ouders hebben we 2 jaar geleden een beter onderkomen gebouwd maar Vidusha sliep nog altijd op de beton vloer (20 jaar) en wilde zo graag een bed en vandaag is haar wens uitgekomen en ze was er super blij mee.Vanavond heb ik hollands gekookt. Kippensoep met een hele kip erin en aardappels met wortels. We aten met z'n achten ons srilankees gezinnetje bestaat uit 3 personen en ze verhuren 1 kamer aan 3 meisjes die op de confectie fabriek werken en marten en ik. wij waren laat met het eten 20.30 waren we pas klaar. Ze eten hier altijd laat. 

Het is inmiddels half 10 en we gaan zo naar bed. Vandaag zijn we niet naar projecten geweest want de aannemer was er vandaag niet, hij had andere verplichtingen en komt morgen en dan zien we wel weer