Actie Sri Lanka

Slideshow Image
Vanmorgen om 9 uur naar bej huis Bounavista. Binnen is het plafond geplaatst en zijn de muren met witte pleister glad gemaakt. Morgen kan worden begonnen met het plafond te schilderen en daarna kunnen ze pas beginnen met het tegelen van de vloer.
 
Van Bounavista weer terug naar huis voor de lunch. Daarna motoren opgehaald voor 3 naaimachines en die naar Hellabeem gebracht. Gisteren en vandaag is aan de reparatie van 14 machines gewerkt en alle 14 werken nu weer. Dat project koste bijna 20.000 roepies is ongeveer € 125.- Ze zijn bij Hellabeem super blij. Wij hebben er ook een monteur bij gehaald die iedere naaimachine kan maken en uitstekend werk levert. 

Vanaf Hellabeem zijn we langs de andere projecten gegaan waar ze bij moeder undula en familie Kumara met het dak bezig zijn. We hopen dat op beide plaatsen het dak klaar komt want dan kan morgen met het schilderwerk begonnen worden. De bakkerij is zo goed als klaar op wat schilderwerk na. 

Morgen moeten we naar school voor een kleine party voor de opening. We hebben voor ieder kind een schrift en een ijsje. We worden om 9 uur verwacht.