Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Vanmorgen eerst naar de school geweest om de 5 kinderen die nog geen schoolschoenen hebben hun schoenen te overhandigen. kinderen dragen hier een uniform en aparte schoenen voor school, de meisjes witte en de jongens zwarte.

 

We waren dan toch in Welligama en hebben daar een 1 pers. ledikant + matras en kussen gekocht voor Poeta zo noemen wij de zoon van Udula. Dat is niet zijn naam maar we kunnen Poetha goed onthouden en betekend zoon. Hij vind het niet erg dat wij hem zo noemen. Ook hebben we een 2 pers. matras gekocht voor Udula want zij heeft een 2 pers. ledikant en daarvoor moesten nieuwe planken voor de bodem komen. Beddengoed moeten we morgen kopen want daar was geen tijd meer voor want we zijn er een paar uur geweest om de bedden in elkaar te zetten en voor alles een beetje te plek stond werd het al bijna donker.

Het huis is nog niet klaar er moeten nog ramen en deuren geplaatst en daar is morgen ook geen tijd voor, maar ze wilden er graag blijven. Niet meer naar de kamer in bej. huis Aryadasa. De Wc is ook klaar maar heeft nog geen deur en geen dak. Maar dat is niet erg. Voorheen hadden ze alleen een gat in de grond in de open lucht. Morgen hopen we dat Udula weer naar haar werk gaat en Poetha kan een baan krijgen voor 3 dagen in de week en hij beloofde daar te gaan werken.

Het nieuwe project is al een eind op weg want daar wordt met 7 mensen gewerkt. We zijn vandaag niet naar de Kumara familie en de bakkerij geweest. Bounavista wordt voor de 2de dag gewerkt aan het tegelen van de vloer.