Actie Sri Lanka

Slideshow Image
Het is Sandika zijn verjaardag en hij is 18 jaar geworden vandaag. Hij was 2 jaar toen we  Chandrasoma en Pryanka leerden kennen.Pryanka en Sandika zijn om 9 uur de deur uitgegaan naar de trouwdag van Manjula een dochter van Pryanka haar zus. En dat duurde de hele dag.

Chandrasoma had andere dingen te doen en nam ons mee naar Welligama om te winkelen. Mr. Lal moest weer een serie glas laten snijden in Welligama en Chandrasoma dropte ons bij de glaswinkel en ging zelf andere zaken regelen en wij gingen de projecten langs om glas te brengen. Door de party van gister avond waren er 4 werknemers niet gekomen. De rest deden hun best en werkten nog toen het al donker werd. 

Morgen hebben ze nog een groot gedeelte van de dag werk om met alles op tijd klaar te komen. Zoals het nu lijkt zullen morgenmiddag de huizen overhandigt worden. Vanmiddag hebben we samen met mr. Lal het  dames toilet gerepareerd in bej. huis Aryadasa. Het liep allemaal wat tegen maar het is toch klaar gekomen en zelf heb ik het schoon gemaakt. Het toilet was al maanden op slot omdat er spullen stuk waren en als ze dan naar het toilet moeten in de nacht dan moesten ze naar buiten en dit dames toilet is binnen en dat is dus belangrijk dat het weer gemaakt is. 

Toen nog weer de projecten langs om te kijken of ze morgen alles af kunnen krijgen en Lal moest hun lonen betalen, ze worden allemaal nog per dag betaald.