Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Gisteravond geen water en vandaag liep de waterleiding ook niet, pas nu om 19.30 begint het water te komen. De meeste dagen is er overdag geen water maar dat is niet erg want dan is de tank die op het dak staat vol, maar gisteravond en vandaag was de tank leeg. 

Heel lastig zo zonder water om je zelf te wassen en de was te doen. Maar straks kunnen we weer douchen. Chandrasoma haalt drinkwater per jerrycan voor ons uit een put wat verder weg want hier in onze straat zijn wel putten maar dat is geen drinkwater, ik zou er de was niet eens in willen doen. Het was weer heet vandaag  ook nu nog zitten we liever binnen. 

Vanmorgen allerlei inkopen gedaan voor onze Snuffelwinkel, allemaal hand gemaakte dingen, maar breekbaar, we zullen ze goed moeten beschermen. Na het middag eten eerst weer binnen gezeten. Buiten is het niet uit te houden en de vliegen eten je bijna op. Na 16.00  uur langs de projecten, want 18.00 uur is het donker.  Nog een dag of 4 dan zijn het 1ste en 2de project klaar, het huis op de heuvel is nog lang niet klaar, maar iedere dag vordert het beetje bij beetje.