Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Vanmorgen met Mr. Lal even een kijkje genomen bij opa en oma, familie Premadase. Opa wilde zelf het oude dak van de keuken verwijderen en de balken en andere platen aanbrengen en we gingen kijken of hem dat lukte. Hij was al begonnen voorbereidingen te treffen en tegen de avond zou een vriend komen om hem te helpen. 

We hebben even over de voedsel voorraad gepraat die over  2 dagen weer aangevuld gaat worden. Met oma ging het redelijk en de oudste kleindochter Gayanie was vandaag naar het ziekenhuis voor controle vanwege haar aandoening in de hersenen. 

De kinderen hadden wat spullen nodig voor school, ook dat zullen meenemen als we het voedsel brengen. Na het eten naar phuspa Kumara’s huis. Vandaag is begonnen met het plaatsen van de balken voor het dak. Morgen zullen de golfplaten geplaatst  worden. Daar thee gedronken en om half 5 waren we weer thuis. 

Bij het huis op de heuvel is het vandaag weer een dag om de nieuwe lading stenen, cement en zand naar boven te brengen en morgen wordt het metselen daar weer hervat.