Actie Sri Lanka

Slideshow Image

7 uur op weg naar het kleine bejaardenhuis bejaardentehuis Aryadasa om ontbijt te brengen. Rijst, sambal, daal, string hoppes, brood en  bekertjes yochert. Ze genoten ervan op de vroege ochtend. Sommige oudjes worden gevoerd en blijven in hun kamer. 

Later op de morgen kwam Lahl en maakten we samen een begroting  van de 4 scholen die drinkwater nodig hebben en een begroting van het huis wat d.v. gebouwd gaat worden voor de opa en oma en 4 kinderen (Fam. Premadase) dit jaar hopen we dat te doen. Kosten 5000.- euro. Ook even bij opa en oma langs om te kijken of het tijdelijke dak voor de keuken al klaar was. De helft was verbeterd de andere helft probeert hij morgen te doen. 

Na het eten naar Hellabeem. De foto’s die ik van de gehandicapte meisjes en van hun eigen gemaakte kleding en van de nieuwe orthopedische naaimachine waren mislukt, dus gingen we vanmiddag terug om nieuwe foto’s te maken. Dan naar het project op de heuvel. De buiten muren zijn op 1 na klaar en de binnen muren van 2 slaapkamers zijn klaar. Wij denken dat het huis niet af is voor we naar huis gaan. 

Daarna naar Phuspa en Mala, daar was het een drukte van belang en we moesten thee met allerlei eigengemaakte zoete dingen eten. Morgen gaan we met zijn zessen de hele dag op reis. We laten ons verrassen door wat we te zien krijgen. We vertrekken om 7 uur. Het was vandaag weer erg heet en dan zijn wij 's avonds erg moe.