29 januari 2016

Na het ontbijt naar opa en oma om te kijken of hij het dak van de keuken af had en of het ledikant gerepareerd was dan konden wij een matras kopen. Het dak was klaar en aan het bed werd  gewerkt, dus zijn we met de tuk tuk naar Welligama gegaan om een matras te kopen en grote stukken bord karton meegenomen om over de ruwe planken van het ledikant te leggen en daarop de matras. Ze zullen er vast goed op slapen.  

Na het eten nog even de scholen doorgenomen die in de toekomst een put en alles wat er bij hoort, pilaren en tank en pomphuis leidingen, wasbakken kranen en tuinkranen enz.  De berekening daarvoor is vanmiddag gemaakt.  Daarna naar het project op de heuvel Het huis is zover klaar dat aan het houtwerk van het dak kan worden begonnen dat vanmiddag werd gebracht samen met  de deuren en ramen. We waren om 6 uur thuis. Marten zijn maag was niet in orde en hij wilde ook niet eten en is naar bed gegaan.  

Nog 3 nachten dan vertrekt ons vliegtuig. Het is hier nog steeds erg heet. 

Actie Sri Lanka

©2023 - Actie Sri Lanka

Contactgegevens

Nieuwe Holdert 12
8433 JN  Haulerwijk
+31 (0)516 422 411

Doneer

Maak uw gift over op rekeningnummer: NL42RABO01358.92.031 van de Rabobank Gorredijk ten name van Stichting Actie Sri Lanka.