Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Deze morgen nog even naar de 2 eerste projecten, naar Mala en Phuspa en hun gezin en het mini hondje pinky en naar Tikla en Anil en hun gezin. De oudste dochter Mahesh was ziek, buikpijn en overgeven. We hopen dat ze zich morgen beter voelt.  

Na de middag zijn we ,Chandrasoma, Marten en ik vertrokken naar het huis van Mr. Lal, het is 1 ½  uur rijden met de tuk tuk naar Hikkaduwa. Voor de thee en een warme maaltijd. Marten eet de hele dag brood om zijn maag en darmen te ontzien. Mr. Lal en zijn gezin zijn hele lieve mensen, zoon en dochter 20 en 18 jaar. Het was er heel gezellig en we zijn vanavond om half 8 vertrokken en waren om 21.00 weer thuis. Douchen en naar bed.  

Morgen avond komen de gezinnen waar we een huis voor bouwden en de werkers een hapje en een drankje halen en een warme maatijd. Bij de buren en familie worden borden, glazen en kopjes en stoelen geleend want morgen is Sandika jarig en vrienden en familie komen dan ook dus het wordt een volle bak. We verwachten ongeveer 40 mensen die dus ook allemaal mee eten.