Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Gisteren was onze laatste volle dag hier in Goviyapana. Voorbereidingen getroffen voor de party van alle genodigden. Groente en kip gesneden enz. s’middags een gesprek gehad met mis Naddy.  

Zij heeft de Premedase familie (opa en oma die de 4 kleinkinderen groot brengen)  jaren geleden land gegeven en een toilet laten bouwen. Zij brengt hen van tijd tot tijd ook wel eens melkpoeder, rijst of suiker. Wij hebben haar gevraagd of zij op zich wil nemen om hen iedere week een voedsel pakket te brengen. Zij heeft beloofd dat ze dat graag wil doen. Zij werkt bij het ministerie van onderwijs en zij is nooit getrouwd geweest. Haar gehandicapte zuster woont bij haar in huis en er zijn mensen die haar verzorgen als mis Naddy werkt.  

We hebben 20.000 roepies gegeven en daar kan die familie Premadase best een aantal maanden van ondersteund worden zodat ze altijd voldoende voedsel hebben. Later zien we wel weer. S’avonds vanaf 6 uur begon het binnen lopen van de gasten en het werd een heel gezellige avond met een drankje en een hapje en zingen en dansen en later een maaltijd waar iedereen van genoot. Vanmorgen naar het huis op de heuvel. Het ziet er heel mooi uit, alleen het toilet is nog niet klaar maar dat komt de komende week. We hebben daar thee gedronken en ze hadden lekkere dingen voor ons.  

Het is 11 uur hier in Sri Lanka als ik dit schrijf. Mr. Lal is hier met de witte auto om ons naar het vliegveld te brengen, we vertrekken om 12 uur. We zouden online in kunnen checken maar we hebben hier geen printer dus we moeten 3 uur voor vertrek aanwezig  zijn.  

We bidden voor een goede vlucht en morgenvroeg hopen we D.V. aan te komen in Holland