Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Vandaag kwamen er weer mensen om een horloge en kleding en daarna zijn we naar de fam. Premadase gegaan om te praten over hun situatie. Oma is 5 dagen geleden met opa naar Colombo gegaan naar een oogziekenhuis, ze had een oogoperatie nodig en ze verbleef een paar dagen in het ziekenhuis.

Opa is gisteren weer thuisgekomen en oma is daar bij familie gebleven.  Het is nodig dat wij hun ondersteunen met 1 voedselpakket per week en dat gaan we ook de komende maanden doen. Voor nu hadden ze nog voor 2 dagen voedsel. Als wij dingen bespreken is mr. Lal er meestal bij om als tolk te dienen. Sinds Februari 2017 wonen ze al in hun huis maar nog steeds was de achterdeur en een raam in de keuken niet geplaatst, 1 van zijn zonen is timmerman en zou dat doen, maar tot op heden heeft hij dat niet gedaan.

Nu hebben wij hem gevraagd dit zo spoedig mogelijk te doen en hij heeft ons beloofd dat het overmorgen klaar is, we zullen zien. Daarna naar de school alhier, de tuinkranen zijn al meer als voor de helft klaar. Bij de Tamil school wordt ook druk gewerkt maar daar zijn we nog niet weer geweest. Het is zo'n eind rijden maar we zullen binnen een paar dagen toch een kijkje moeten nemen om te zien hoe het wordt.

We hebben net gegeten en het is alweer 19.00. Wij liggen altijd tussen 21.00 en 21.30 in bed en ‘s morgens zijn we even na 6 uur alweer op. De mensen in de straat hier liggen allemaal voor 10 uur in bed en zijn ‘s morgens om half 6 alweer in touw.