Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Eergisteren was er niets te melden en gisteren zijn we naar moeder en dochter gegaan voor de afmetingen van het huis, zij wonen in een krot en dit is een project  wat we dit jaar gaan realiseren en daar wordt van te voren een offerte van gemaakt zodat we de kosten weten.

Daarna naar Akuresse om te kijken hoe het met de werkzaamheden van het urinoir gaat. Ze waren bijna klaar de laatste hand werd aan de afvoer gelegd en verder was het helemaal klaar. Het is mooi geworden. We zijn erg tevreden over het waterproject en urinoir bij de Henegama Kanista Vidiyalaya school waar 392 leerlingen naar toe gaan.

Wij hebben een uitnodiging voor morgen om het waterproject te openen en bij de sportdag aanwezig te zijn. Morgenvroeg 9 uur vertrekken we en tegen de middag rijden  we door naar Trincomalee dat is een paar honderd km. hier vandaan en blijven 2 nachten daar zodat we zondag weer thuis zijn.

We gaan in Sandika's auto (susuki Alto) Chandrasoma, Pryianka en wij dus met 5 personen. Ook hebben we details besproken bij een school ook in de provincie Akuresse en zullen ook hen helpen met de drinkwaterproblemen die ze hebben. Bij de Tamil school wordt op dit moment niet gewerkt want alle werkers zijn hier bij de school in Ahangama  bezig om alles op tijd klaar te krijgen voor 30 januari (sportdag 1.252 leerlingen) zodat ze gewoon de kraan van de tuinkranen kunnen opendraaien voor water en dat ook de tanks op verschillende niveaus water hebben zodat alle kranen te gebruiken zijn wat voorheen niet kon.

We gaan na schooltijd kijken hoever ze zijn.