Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Gisteren inderdaad om 5 uur vertrokken, een lange reis met een mooie natuur en wilde dieren bekeken en op een voetgangers brug geweest die heen en weer gaat als je er op loopt omdat hij aan kabels hangt hoog boven de rivier. Ikzelf vond het eng.

Onze overnachting was geweldig, mooie grote kamers in een prachtig huis wat op een fantastische plaats stond hoog in de bergen met een adembenemend uitzicht, lieve gastvrije mensen. De eigenaar van het huis bood ons aan om een ritje door de bossen te maken en ons een stuwmeer te laten zien die de stroom opwekt voor de omgeving. Heel erg mooi. Het is een aanrader om daar je vakantie door te brengen. De plaats heet Gampola het ligt niet ver van de stad Kandy. Vanmorgen om half 7 gestart richting Nuwara Elya district.(Het wordt ook wel klein Engeland genoemd) Daar vind je heel veel theeplantages met vele fabrieken. echt zware arbeid. Maar het is zo'n prachtig mooi gebied met hoge bergen en adembenemende vergezichten, we waren er jaren geleden ook al eens geweest.

Watervallen onderweg en heel veel apen die we gevoerd hebben met brood, je kon ze bijna aanraken en ze renden over de weg en langs de huizen. Zo nu en dan even ergens stoppen voor eten en drinken. Als je in de gewone tentjes langs de weg warm eet ben je met z'n vieren 5 euro kwijt. Een kopje thee kost 0,20.

Toen we vanavond thuis kwamen kregenĀ  we het bericht dat mijn broer anderhalf uur daarvoor was overleden. We weten nog niet hoe het gaat lopen of we eerder naar huis moeten of dat we gewoon zaterdag thuis komen zoals gepland.