Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Vanmorgen kwam Lal een kopje koffie drinken en er was iemand die graag een gewone toiletpot wou hebben omdat grootmoeder heel moeilijk boven de kom in de grond kon hurken. Ja als je oud wordt is zitten beter. Ze hebben geen geld voor een toiletpot met bril dus gaan wij die voor hen kopen en is er familie die het installeert.

En bij Tekla en Aniel lekt het dak als het regent omdat er dakplaten stuk zijn en gaan we nieuwe bestellen en die kunnen ze zelf op het dak instaleren. Er is nog een ander gezin bij de rooms katholieke school wonen in Badigama die een heel nieuw dak moeten hebben en dat lukt ook wel om die te bekostigen. De Rooms katholieke school heeft 2 jaar geleden water gekregen en ze hebben de speel toestellen gerepareerd en geverfd op onze kosten en het was niet klaar toen wij naar huis gingen en nu 2 jaar later worden we uitgenodigd om daar te komen.

We hebben vandaag een plafondventilator gekocht voor de kleine slaapkamer in Sambodie en die zal morgen geïnstalleerd worden en die kosten nemen we mee voor de inrichting. De bedden zijn vandaag geïnstalleerd. 12 op de zaal en 1 in de kleine slaapkamer. Ze zijn er allemaal heel enthousiast over en dan tenminste de mannen die er komen wonen het is voor hen een groot verschil, het oude donkere hok en dan het lichte nieuwe gebouw met een hele nieuwe inrichting. Het was vandaag weer erg warm.