Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Vanmorgen naar Welligama om boodschappen, Pryanka had rijst nodig voor de winkel en er was nog een horloge bij de horlogemaker waarin een nieuw uurwerk was gezet. Ook hebben we op de terug weg in midigama klei bellen gekocht voor de verkoop van onze winkel.

Ikzelf vind ze prachtig maar wij hebben geen tuin meer om ze buiten te hangen, verschillende grotes en modellen. Ze gaan mee in de handbagage want 2 jaar geleden hadden we ze in de harde koffer gedaan en toch waren er 2 helemaal stuk erg jammer.

Vanmiddag een zit toilet gekocht voor grootmoeder en het dak bij Anil en thekla bekeken. Zij hebben 16 nieuwe golfplaten nodig en die gaan we morgen bestellen. Chandrasoma was met de timmerman naar Sambody om de  galgen voor de klamboes aan de muur te maken en morgen gaan we kijken hoe het lijkt en hangen alle klamboes op en dan is het klaar voor gebruik. We zullen zien wanneer de opening is.

Vanavond even een biertje met Lal gedronken in onze kamer met de lantaarn op tafel want er was weer eens geen stroom. Om 8 uur was de stroom er weer en kon ik schrijven voor de website.