Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Vanmorgen eerst met Chandrasoma verschillende doe het zelf zaken bij langs om te vragen wat aluminium golfplaten kosten. Die hebben we nodig voor het dak van Anil en Tekla.

En daarna met de kussenslopen die inmiddels door Tasika gemaakt zijn naar Sambody gebracht. Nu hebben ze extra verschoning in de kast liggen van zowel lakens als slopen. Gisteravond is Chandrasoma naar Sambody geweest om de galgen aan de muur te maken en konden we gelijk kijken hoe het lijkt. Het lijkt heel mooi en hebben ook gelijk de klamboes er aan gehangen boven de bedden en 1 van de bewoners heeft ze goed opgeknoopt en hij was daar erg handig in.

Morgen zullen we alles nog even schoonvegen en ramen wassen voor de opening van Donderdag. Vanmiddag allemaal schoonmaakspullen gekocht voor het nieuwe gebouw. 2 lange vegers, een emmer en een dweil met stok, 2 prullebakken en glassex en doekjes. Mr. Lal heeft ze vanmiddag in de auto meegenomen want wij kunnen het allemaal niet in de tuk tuk meenemen, want wij gaan naar Hikkaduwa en vandaar met mr. Lal in de auto naar de Rooms Katholieke school omdat we daar uitgenodigd zijn, we zullen zien wat de dag brengt.