Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Het is een poos stil geweest van onze kant, maar wij hebben niet stil gezeten. Wij zijn de eerste zaterdag in mei begonnen op de rommelmarkt te staat in Bakkeveen en zo de hele zomer door.....

Ook hebben we in juni, tijdens de snikkemarkt in Haulerwijk, op onze oprit een rommelmarkt gehad en verkochten we koffie en thee met cake. Ook verkopen we handgemaakte kaarten met allerlei teksten, ook kerstkaarten + enveloppen voor 0.50 cent per stuk of 11 stuks voor € 5. We zijn de eerste zaterdag van November naar Eelde geweest. We hebben tot nu toe voor €1200 verkocht aan 2e hands goederen en kaarten.

Sinds februari zijn er ook al weer giften binnen gekomen. Ons saldo staat nu op ongeveer € 4.800.- Wij hopen en bidden dat het mogelijk is daar 1 of 2 huisjes voor gezinnen te bouwen in het zuiden van Sri Lanka.

We vertrekken 8 Januari en hopen 4 Februari terug te zijn.

Als er mensen zijn die ons willen steunen door het kopen van kaarten of door middel van een gift, dat zou geweldig zijn. Ons rekening nummer is 1358.92.031 van de Rabobank Gorredijk / Haulerwijk ten name van stichting Sri Lanka.

We houden U op de hoogte, ook proberen we dat vanuit Sri Lanka te doen.
vriendelijke groeten, Marten en Fokje Cruiming, Eikensingel 4A, Haulerwijk.