Actie Sri Lanka

Slideshow Image

hallo lezers
 
we zijn nu inmiddels al weer bijna 2 maanden thuis, maar we zitten niet stil en zijn al weer druk bezig met onze 2e hands goederen. Op de gemeenteavond bij de kerk hebben we verkoping gehad van onze goederen en kaarten en we hebben daar voor € 207 verkocht.

Dat is dus een goed begin ook hebben we van een sponser € 200 gekregen en a.s. zaterdag 31 maart is er braderie in ons dorp en mogen we daar ook staan om onze spullen en kaarten te verkopen.

Ons dorp Haulerwijk heeft dan een feestelijke opening omdat vele straten  vernieuwd zijn en ook onze straat is totaal veranderd en dat is ook onze kans om in ons dorp wat meer bekendheid te krijgen voor onze actie.

De eerste zaterdag in april begint ook de rommelmarkt in bakkeveen weer en bij droog weer zijn wij precent en we zijn ook van plan zo nu en dan in appelscha te staan. Ook zijn we bezig met kaarten maken en is iedereen welkom om ze te kopen. Ze binnen bij 10 cent t/m 70 cent. Ook is het mogelijk ze te bestellen per e mail of per telefoon.

Dat is ons nieuws voor dit moment. groeten Marten en Fokje