Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Hallo beste lezers,

Op 26 april schreven wij in een verslagje dat er 30 augustus een verkoop zou zijn rond de RABO bank in Haulerwijk maar dat is dus verplaatst naar 27  September a.s. Dan is er een Fancy fair en verkoop van onze 2e hands spullen en handgemaakte kaarten. Dan zijn er voor groot en klein bezigheden. Sjoelen, oud Hollandse spelletjes, rad van fortuin, schminken voor de kinderen en spelletjes, er is koffie, thee en cake te koop. Er worden films gedraaid van 2004 tot 2007 over het werk wat we tot nu toe in Sri Lanka deden.

DUS OP ZATERDAG 27 SEPTEMBER VAN 10.00 TOT 14.30 IN EN ROND DE RABOBANK TE HAULERWIJK, U BENT ALLEN VAN HARTE UITGENODIGD.

Op 6 januari a.s. reizen we weer af naar Sri Lanka. We hadden graag extra bagage meegenomen maar dat kan alleen tegen betaling van € 40.- per kilo en dat is gewoon veel te duur voor ons. Dus we moeten maar weer stoffen koffers meenemen want die wegen bijna niets, onze Samsonyte koffers wegen 5 kilo per stuk en dat is zonde om die dan mee te nemen. Onze eigen spullen gaan dan weer mee in de handbagage.
 
De stand van onze actie is tot nog toe € 4.600.-

We houden U op de hoogte wat de fancy fair weer opbrengt en 30 augustus a.s. gaan we weer naar de rommelmarkt in Appelscha, het weer lijkt dan goed te worden en als het volgende week 6 september goed weer is gaan we weer naar Bakkeveen en 12 September hebben we in het dorp een braderie + rommelmarkt en dan doen we ook weer mee.

Dus voorlopig eerst werk genoeg, maar we doen het met plezier en voor onze medemens. Alle steun is welkom.

We houden U op de hoogte.

Marten en Fokje Cruiming