Actie Sri Lanka

Slideshow Image

Beste lezers

De projecten :  3 scholen zijn  op dit moment voorzien van drinkwater maar er moet nog  een hele boel gebeuren. De projecten zijn in december klaar dus als we in januari 2016 naar Sri Lanka reizen kunnen we de projecten openen.

 En we gaan een paar arme gezinnen helpen met een nieuw onderkomen die in erbarmelijke omstandigheden wonen en wat er verder op ons pad komt. We vertrekken d.v. 2 januari en komen 3 januari aan en blijven er een maand.

Ook gaan we weer naar het weeshuis in de stad Galle waar we altijd kleding en schoenen brengen en wat er verder nodig is, daar wonen kinderen van 0 t/m 5 jaar. En uiteraard koken we weer verschillende keren eten voor het kleine bejaardenhuis Aryadasa in Denuwala of we organiseren lekkere dingen voor de thee (fruit, koekjes,krackers enz). Ook steunen we stichting Hellabeem die gehandicapte jongens een vak leren om zelfstandig een bedrijfje beginnen en die dagelijks fysiotherapie krijgen en intern wonen en er een paar jaar verblijven. En gehandicapte meisjes krijgen naailes  zodat ze iets kunnen betekenen in de maatschappij.

Vorige keer hebben wij de reparatie voor 14 naaimachines gesponserd en we gaan kijken waar we ze in januari mee kunnen helpen. Dus plannen genoeg en we hopen en bidden dat we zoveel mogelijk alles kunnen realiseren.

Onze 2de hands Snuffelwinkel is nu vanaf 9 juli j.l. Donderdagmiddag, vrijdagmiddag van 13.15-17.00 en zaterdag van 9.00-17.00. open. We hebben vele spullen: Kleding, speelgoed, beddengoed, LP,s,singles klein meubelen, kinderstoelen, baby draagzakken, boeken, huishoudelijke artikelen, bussen, blikken enz. Kom eens snuffelen op de Norgerweg 6b, ingang Bloemenpotpourri, Haulerwijk.

We houden u op de hoogte.

 

Marten en Fokje